Je kan bij de Responsible Young Drivers een pakket huren bestaande uit 2 alcoholtesters van Dräger met bijhorende mondstukjes voor eenmalig gebruik en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pakket voor bedrijven : Bedrijven die een personeelsfeest of een evenement voor klanten organiseren, kunnen de alcoholtests laten uitvoeren door hun personeel of externe hostessen. Het pakket voor bedrijven bevat 2 toestellen en 250 mondstukjes voor eenmalig gebruik.
Prijs : 600 €

Het non-profit pakket : dit pakket werd ontworpen op maat van fuiven, jeugdhuizen en evenementen voor het goede doel. Plaats 1 of 2 vrijwilligers of leden aan de uitgang om de testen uit te voeren. Het non-profit pakket bevat 2 toestellen en 200 mondstukjes voor eenmalig gebruik.
Prijs : 500 €

Het pakket voor privéfeesten : Organiseer je een verjaardagsfeest of een fuif voor het behalen van je diploma of rijbewijs, … en wil je jouw genodigden op het einde van de avond de mogelijkheid geven hun alcoholgehalte testen, dan is dit pakket op jouw maat gemaakt. Je huurt de toestellen en zorgt zelf voor 1 of 2 personen voor het uitvoeren van de alcoholtesten aan de uitgang. Dit pakket bevat 2 toestellen en 100 mondstukjes voor eenmalig gebruik.
Prijs : 200 €

Bij afhaling van de toestellen in Brussel krijgt u een korte toelichting over het correct gebruik van de toestellen.